Coaching

COACHING

Att utveckla sin personal är något som varje seriös arbetsgivare har på sin agenda – men hur gör man detta på ett långsiktigt och bra sätt?

Ofta blir det i form av ganska koncentrerade utbildningar under en eller ett antal dagar. Man är som deltagare fylld av nya idéer när man kommer tillbaka till arbetsplatsen – men vardagen ställer sina krav och ganska snart faller mycket av idéerna i glömska och behållningen från utbildningen blir tyvärr ganska skral.

Detta är ju ingen nyhet för någon men genom våra tidigare “liv” så har vi på T2 Solutions även praktiskt erfarenhet hur det skulle kunna fungera för att få en mer varaktig behållning av t.ex. en utbildningsinsats.

Det kan handla om att, med ledningens uttalade förändringsstrategi i botten, tillse att de medarbetare som får förmånen att få en extern coach får möjligheten att på ett strukturerat sätt utvecklas som både person men också som medarbetare i organisationen – till företagets bästa.

Vi på T2 Solutions har genom tidigare chefsroller och coacharbete själva upplevt när ett coachstöd kan fungera både bra och dåligt, och delar gärna med oss av dessa erfarenheter!

T2 Solutions AB

Stora Åvägen 21

436 34 Askim

© TT2 Solutions AB