Om oss

OM OSS

 

T2 Solutions är ett nystartat bolag som grundades den 1 oktober 2015, av Thomas Ödlund och Thomas Waldefors.

Vi har vårt kontor i Sisjöns industriområde i Arkipelagens kontorshotell tillsammans med drygt 200 andra företag – vilket bara det är en mycket bra grogrund för fortsatt utveckling!

Vi har båda en bakgrund inom el och industriautomation där vi arbetat med elinstallation, elkonstuktion, PLC-programmering, SCADA-system, elkraft, utcheckning av automationssystem, CE-märkning samt besikting.

 

Thomas Ödlund avslutade sin civilinginjörsutbildning 1984 inom industriautomation och kraftelektronik. Han är i grunden teknikintresserad och vill ständigt hitta nya förbättringar, om det så handlar om diskmaskinen hemma i köket eller en produktionslinje spelar ingen roll – allt kan göras bättre!

Utöver teknikintresset så har han även ett genuint intresse även för de mjukare frågorna i en organisation där det mer handlar om arbetsmetoder, förbättringsarbeten, delaktighet och individers möjlighet till utveckling. Allt sådant som både kan bidra till såväl företagets som den enskilda individens utveckling. Dessutom finns ett intresse även för de strategiska frågorna där han genom sin medverkan i styrelser och ledningsgrupper även besitter erfarenheter inom dessa område.

På fritiden är han en mångsysslare där du kan behöva leta efter honom i skidspåret, på golfbanan, i tennishallen, kiteandes, framför pianot, i eller utanför pisten, i squashhallen eller kanske framför ett målarstaffli…

 

Thomas Waldefors avslutade sin högskoleutbildning inom Elektro på Chalmers med fokus på el och automation 1999. Han har en mångårig konsulterfarenhet från Sweco som startade 1999. En utvecklingsresa genom el-konstruktion, PLC-programmering, idrifttagning, besiktning av automationsanläggningar har skapat en bra bas för en bred teknikförståelse.

Teknik i alla former intresserar honom och då gärna inom tillverkningsindustrin och livsmedelsindustrin.

Han trivs som fisken i vattnet i rollen som projektledare för industriprojekt och förstudier där det även gärna kan ingå ansvar för upphandling, kontrakt/avtal, projektplanering och installationssamordning.

Verksamhetsstöd och verksamhetsutveckling ligger honom också varmt om hjärtat vilket kan omfattat projektrevisioner, arbetssätt och strategi för CE-märkning m.m.

Även Thomas den yngre är en mångsysslare på fritiden, husprojekt lockar alltid, sliter gärna med vikterna på gymmet, eller löpning i det fria. På sommaren lockar båtlivet, gärna både motor och segel och på vintern skön skidåkning både utförs och slättförs.

T2 Solutions AB

Stora Åvägen 21

436 34 Askim

© TT2 Solutions AB